Durak Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. A5 Blok No:16/Z17 Merkez/Uşak
Pzt-Cmt 09:00 - 18:00
Durak Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. A5 Blok No:16/Z17 Merkez/Uşak
Pzt-Cmt 09:00 - 18:00
Hakkımızda
Yenilikçi ve Samimi

Elektrik ve enerji alanlarındaki yıllara dayanan tecrübelerimizi yenilikçi yaklaşımlarla birleştirip 2018 yılında Uşak Sis Enerji Sistemleri olarak sektöre giriş yaptık. Alçak gerilim, orta gerilim, zayıf akım sistemlerini konut, işletme ve fabrikaların inşaat temelinden anahtar teslimine kadar projelendirdik ve uyguladık. Elektrik enerjisinin sağlıklı dağıtımı, üretimi ve ölçümü aşamalarında riski azaltarak aynı zamanda maliyet konusunda müşterilerimize pozitif katkı sağlamaya devam ediyoruz.

    Aynı zamanda Türkiye’de yeni yaygınlaşan Güneş Enerji Santrali sektöründe de faaliyet gösteriyoruz. Bu konuda öncü olan ülkelerin montaj hizmet standartları, güneş panellerinin doğru konumlandırılması ve verimlilik ölçümleri gibi geliştirilmiş yeni teknolojileri takip ederek müşterilerimize sağladığımız hizmete dahil ettik. Şu an kaliteli hizmet ve yüksek müşteri memnuniyeti anlayışımız ile elektrik ve enerji sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyoruz.
Misyon & Vizyon

Misyonumuz

En uygun fiyata en üst düzey hizmeti sağlayarak müşterilerimizin elektrik enerjisinden alacağı verimi ve potansiyeli arttırmak.

Vizyonumuz

Doğa dostu üretilebilir enerjiyi tüm Türkiye’ye ulaştırmak.

Avantajlarımız
Neden bizimle çalışmalısınız?
1
Yazılımsal Takip

Güncel yazılım desteğiyle enerji üretiminizi canlı olarak takip edebilirsiniz.

2
Ücretsiz Keşif

Teklif hazırlama ve mekan keşif çalışmaları için ücret talep etmiyoruz.

3
Uygun Fiyat

Fiyatlarımızı hem sizi hem bizi düşünerek piyasa altında tutuyoruz.